CERTIFICAT | EDUnomROlogo certificat edunomro

 

 

 

EDUnomRO ("Noi") vă oferă accesul, la site-ul său https://edu.nom.ro și pe site-ul subdomeniului corespondent https://engl.edu.nom.ro și pe orice alt serviciu conex sub aceeași denumire, numit în continuare în nume colectiv ("Site-ul"), și prin al său administrator numit ("Webmaster ") pentru orice vizitator numit în continuare în nume colectiv ("Utilizator"), sub rezerva respectării acestui conținut denumit ("Certificat EDUnomRO").

 

Baza activității noastre este relaționarea cu partenerii EDUnomRO şi EDUstoreRO în domeniul afacerilor sub diverse forme de colaborare precum consultanță, consiliere, asistență și reprezentanță. Scopul statuat este atingerea obiectivului de avea clienți pe deplin satisfăcuți de rezultatele muncii noastre.

 

Suntem conștienți că acest țel nu este tocmai ușor de atins, dat fiind faptul că cerințele sunt diferite, așteptările sunt complexe iar motivațiile de dincolo de ele aparțin deja unui domeniu ce caracterizează unicitatea Utilizatorului. În ciuda unor astfel de obstacole inițiale, prin activitatea Site-ului ne propunem să oferim un rezultat palpabil al muncii noastre ca printr-o comunicare lipsită de stres să putem stabili o relație Utilizator – Noi care să rămână clară, puternică și corectă, pentru a asigura continuitatea înspre rezolvarea necesităților.

 

Prin EDUnomRO ca și Utilizator veți primi un serviciu de calitate, iar această procedura internă și inițială reprezintă respectă standardul de prestigiu autoimpus. Cerințele fiecărui Utilizator sunt unice !

 

Pe bună dreptate prima reacție al oricărui Utilizator va fi “ÎNCĂ o BUCATĂ de HÂRTIE ?” referitor la documentul intitulat Certificat EDUnomRO. Prin acest conținut vă asigurăm de faptul că vom acționa în așa fel încât această bucată de hârtie să ajungă sa dobândească o valoare de sine stătătoare ce să confere mândrie deținătorului ei.

 

Fiecare client a lui EDUnomRO va fi tratat obiectiv și profesional, în mod individual și integrat în colectiv, cantitativ sub aspectul cunoștințelor dobândite sau avute și calitativ sub aspectul potențialului ce-l definește. Webmaster-ul va depune tot efortul pentru a pune în aplicare un Due Diligence complet ce să confere Utilizatorului toate elementele necesare unei comunicări reale în timp real.

 

Politica noastră internă ne obligă să ne reajustăm după fiecare proiect susținut, pe baza unui raport de autoevaluare elaborat de colectiv raportându-ne la rezultate și la problemele avute și la modalitatea particulară de rezolvare a lor.

 

Prioritatea noastră majoră este să ne îndeplinim misiunea de Furnizor de Servicii de Excelență.

 

EDUnomRO îşi rezervă dreptul de a modifica parțial sau total, periodic sau ocazional acest document numit Certificat EDUnomRO ori de câte ori o consideră oportună și pentru orice motiv. Vă rugăm să citiți această promisiune în mod periodic pentru că s-ar putea să găsiți în cuprinsul ei anumite facilități, bonusuri sau acces la cursuri gratuite.

 

Acest document a fost redactat în Mai 12, 2018 de către coordonator Dr. Ovidiu Borchin.

 

Dacă aveți întrebări despre acest Certificat EDUnomRO, practicile acestui site, conținutul acestei pagini sau pentru orice încălcare, inconsecvență sau tentativă de încălcare al acestui acord vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil. Ne vom strădui să vă răspundem în timp util.

 

Loading...