ÎNTREBĂRI FREGVENTE | EDUnomRO
 

Scrie-ne completând în casuţa de e-mail adresa ta validă şi fă clic pe butonul trimite, nu inainte de a ne face cinste o facea. Vei primi printr-un e-mail o invitaţie de a îţi prezenta proiectul ce necesită o consultaţie. Îţi vom răspunde, de obicei, în câteva ore, maxim 48 de ore. Din clipa din care ne vei prezenta proiectul tău, o vom analiza şi îţi vom trimite punctul nostru de vedere în mai puţin de 24 de ore.
Desigur, că vom face tot posibilul să îți punem la dispoziție cea mai convenabilă soluție problematicii tale din domeniul educaţie şi psihologie, dar din păcate soluții gratuite nu îți putem oferi, în afara celor patru pachete de servicii plătite ! Rodul expertizei noastre se va materializa în soluția ce o vei primi corespunzător problematicii tale. Nu dorim să te impresionam dar, metoda EDUnomRO chiar dă rezultate.
Oferim servicii în educația minorului, maturului și adolescentului în măsura în care acestea pot ajuta, direcționa sau schimba personalitatea acestora pentru a se putea ajusta pe filiera necesităților comportamentale ale societății. În aceeași măsură oferim servicii de consiliere în problematica de relație dintre elev-școală, elev-părinte, elev-profesor, elev-elev, problematica integrării sociale sau de grup sau chiar de familie, educarea unor grupuri problematice cu devieri comportamentale.
Latura umană din perspectivă psihologică are la baza ei individul și din această perspectivă lumea din afară întâi de toate se clădește în mentalul interior. Modul în care individul cristalizează și se integrează în colectivitatea mai mică numită grup sau societate când ea este extinsa constituie una din laturile serviciului de psihoterapie. Pe lângă acestea oferim și servicii legate de psihoterapia de cuplu, pentru copii, părinți și adolescenți, psihoterapia educațională și vocațională. Pentru societăți comerciale și angajați oferim psihologia muncii și evaluarea psihologică.
Simplu ! Alegeți una din pachetele de servicii postate pe website-ul nostru, efectuați plata prin sistemul PayPal. Dacă nu aveți un cont de PayPal va trebui întâi de toate să vă deschideți un cont ce este extrem de simplu accesând acest link PayPal ce vă va conduce pe pagina de Register. Dacă nu știți ce pachet vi se potrivește contactați-ne și vă vom îndruma în alegerea celui mai potrivit pachet de servicii EDUnomRO.
A spune că deținem cel mai mare atuu sună foarte forțat. Dar putem afirma fără reținere faptul că al nostru atuu stă în experiența de viață respectiv vechimea și expertiza profesională câștigată de-a lungul anilor la munca de catedră al membrilor echipei EDUnomRO. Participarea la diverse scenarii în care am fost cu toții implicați ne-a adus pe nivelul de a putea fi capabili de a întrevedea soluții acolo unde alții văd doar probleme.
La baza acestei metode stă un concept ce derivă din fizică, concept conform căreia “orice problemă conține în ea însăși inoculate, soluția”. Partea metodei EDUnomRO ce face referire la management, administrație și afaceri funcționează sub numele de COaltSO în timp ce partea ce ține de educație și latura ei psihologică este oferită ca serviciu pe acest site.
Solicitând un pachet din cele afișate, prin alegerea ei și plata prin sistemul PayPal veți obține accesul la serviciile EDUnomRO în domeniul educației sau la cele de natură psihologică. Accesul la serviciile EDUnomRO vă conferă posibilitatea colaborării cu echipa EDUnomRO, în termeni de stimul - răspuns, respectiv după o prezentare prealabilă a problemelor cu care vă confruntați veți primi un set de soluții pe marginea cărora împreună vom identifica căile cele mai comode și ușoare de soluționare a lor.

 

Loading...