SERVICII PSIHOLOGICE, PSIHOTERAPIE ȘI CONSILIERE PSIHOLOGICĂ | EDUnomRO

ASISTENȚĂ, CONSILIERE ȘI CONSULTANȚĂ ÎN PSIHOLOGIE


PSIHOTERAPIA INDIVIDUALĂ

Complexul de trăiri prin care omul simte și interacționează poate fi schimbat clarificând acele aspecte ce țin de viața acestuia cu referire stările conflictuale, stresante, frustrante sau confuzionale.

PSIHOTERAPIA DE GRUP

Complexul de trăiri prin care omul simte și interacționează poate fi schimbat clarificând acele aspecte ce țin de viața acestuia cu referire stările conflictuale, stresante, frustrante sau confuzionale.

PSIHOTERAPIA DE CUPLU

Problematica relației dintre doi parteneri în raport cu psihoterapeutul se constituie într-o întâlnire ce are drept scop ultim identificarea și elaborarea celei mai bune modalități de intervenție și rezolvare.

PSIHOTERAPIA PENTRU COPII

Apropierea de problemele cu care se confruntă un copil, fie ele asumate în mod conștient sau nu, se desfășoară nu prin dialog cu copilul ci folosind consilierea verbală combinată cu strategia jocului.

PSIHOTERAPIE ADOLESCENŢI

Nerăbdarea în a își găsi menirea și locul în societate reprezintă cele două componente al oricărui adolescent ce are de asemenea trei mari necesități aceea de a fi ascultat, susținut și tratat ca adult.

PSIHOTERAPIA PENTRU PĂRINȚI

Consilierea și informarea părinților pleacă de la un neajuns ce stă în faptul că nu există școală pentru părinți. În ciuda acestui fapt aceștia au o mare calitate ce constă în dragostea pentru copilul lor.

PSIHOLOGIA EDUCAȚIONALĂ

Constă în evaluarea și diagnoza celor implicați în problematica cu care se confruntă, în consiliere școlară și vocațională, cercetare și intervenție psihologică, formare și supervizare.

PSIHOLOGIA MUNCII

Locul de muncă reprezintă terenul pe care se formează sâmburele recunoașterii sociale. În acest loc analiza psihologică a muncii alături de psihologia industrial-organizațională devine o necesitate.

EVALUAREA PSIHOLOGICĂ

Constă în folosirea unor instrumente specifice precum testele și interviurile ce au drept scop elaborarea unor evaluări ce sunt imagini de ansamblu a personalității ce necesită program de recuperare.

Loading...